Flashinstal Logo

Flashinstal

Left_1Left_2Left_3

Panouri solare

Daca doriti sa gasiti o modalitate eficienta si extrem de economica pentru a obtine energie regenerabila, sfatul nostru este sa va orientati catre achizitionarea unui sistem de panouri solare.

Energia astfel obtinuta va este pusa apoi la dispozitie pentru necesitati casnice cum ar fi incalzirea apei menajere si/sau a spatiului de locuit. Sistemul se va dovedi deosebit de avantajos din punct de vedere economic deoarece costurile se vor diminua cu 60% pana la 70%. Panourile solare se amplaseaza in general pe acoperisul cladirii pe care o alimenteaza, numarul lor variind functie de necesarul de caldura si apa calda a imobilului. Exista inca perceptia conform careia panourile solare au o eficienta scazuta in Romania. Nimic mai fals! Noile tipuri de panouri solare lucreaza chiar la temperaturi negative, iar clima s-a modificat an de an. Astfel, perioadele insorite au castigat mult teren in fata perioadelor ploioase.

In conditiile in care energia electrica si gazele se scumpesc, panourile solare pot fi pentru dumneavoastra cea mai buna alternativa.

Pentru lucrari de montaj va rugam sa ne contactati pentru o programare prealabila.

Pentru reparatii/interventii va rugam sa ne contactati Yahoo Messenger